אמנון בתנור

חדשות כיפה דוסית! 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

2 בצלים

חרדל

לימון

מלח

פטרוזיליה

1 ק"ג פילה אמנון טרי (אני משתמשת בקפוא ושום אסון עוד לא קרה)

פלפל אדום חריף טרי (מחליפה ביבש בד"כ)

פלפל שחור גרוס

1/2 קוספת עגבניות חתוכות

2 כפות רסק עגבניות

5 שיני שום

שמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

שוטפים את הפילטים ומורחים אותם בחרדל ולימון. פורסים את הבצל לפרוסות.

קוצצים את השום

משמנים תבנית אפיה

מסדרים שכבה של בצל

מפזרים מעליה פטרוזיליה ומעט שום מעל ומניחים את הדג

מערבבים היטב את העגבניות החתוכות עם רסק העגבניות ומוסיפים מלח פלפל שחור קוצצים פלפל אדום חריף ומוסיפים לרוטב.

יוצקים את הרוטב על השכבה העליונה בתבנית ואופים בתנור בחום כ200 מעלות כשעה.

יוצא מעולה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות טעמים - צחי בוקששתר

כתבות נוספות