אורז עם עוף ותוספת ירקות

חדשות כיפה פרח האור 26/10/06 00:00 ד בחשון התשסז

מצרכים

1 כוס אורז שטוף

2 כוסות מים

1 כף אבקת מרק עוף

1 גזר מגורר

1 בצל מגורר

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות

2 קישואים מגוררים

עגבניה מגוררת (לא חובה)

מלח ופלפל לפי הטעם

ניתן להוסיף פטרוזיליה ושמיר, אני אישית אוהבת אבל לא הכרחי.

כרעי עוף מתובלים

הוראות הכנה

להכניס לתבנית אפייה את האורז והירקות עם התבלינים.

לבחוש הכל בעדינות.

לסדר מלמעלה כרעיים עוף לאחר שטובלים אותן בתערובת שמן+פפריקה מתוקה+שום כתוש

לאפות בחום 200 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום כ-3/4 שעה

לאחר מכן להסיר את נייר האלומיניום ולאפות עוד כ- 1/4 שעה.

ניתן להכין יום מראש ולאפות את החלק האחרון ביום השני- אבל אז יש להרטיב שוב את הכרעיים ברוטב שמן-שום-פפריקה

הערות

(אם יש לך ירקות אחרים את יכולה לשחק איתם)

כתבות נוספות