טבית - חמין עירקי - קצת אחר

חדשות כיפה אחת מל"ו 05/12/15 19:17 כג בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

5 תפוחי אדמה

בטטה

כוס אורז

חצי קילו בשר שפונדרה חתוך לקוביות גדולות

5 ביצים

5 קובות קפואות מוכנות.

תיבול: כף א´ מרק בצל, חבילת רסק עגבניות, 2 כפות רוטב סויה, מעט סוכר, כף פפריקה, כפית כמון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אני השתמשתי בסיר לבישול איטי.

טיגנתי קודם את קוביות הבשר. שמתי בצד.

באותה מחבת טיגנתי בצל.

לאחר מכן מרחתי מעט שמן על הסיר לבישול איטי.

הנחתי שיכבה של תפוחי אדמה חצויים לאורכם וכן את הבטטה.

על השכבה הזו שמתי כוס אורז לא מבושל.

עליו את הבצל המטוגן עד להשחמה.

עליו את הבשר.

עליו את הביצים והקובות.

את התבלינים ערבבתי בנפרד וערבבתי עם מעט מים רותחים כדי שהכל יימס ופיזרתי למעלה.הוספתי עוד מים והפעלתי את הסיר בחום נמוך. כל זה מספיק זמן כמובן לפני שבת.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

6 - 8 מנות החמין יצא טעים מאוד

כתבות נוספות