פשטידת צ'יפס

חדשות כיפה גולנה 14/08/07 00:00 ל באב התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

800 ג´ צ´יפס קפוא

2 בצלים פרוסים

קופסא קטנה של פטריות חתוכות

4 ביצים

מלח

פלפל

2 כפות אבקת מרק (טעם עוף, בצל או פטריות)

תבנית ח"פ רגילה מרופדת בנייר אפיה

הוראות הכנה

להוציא קצת קודם את הצ´יפס מהמקפיא ע"מ שיפשיר מעט.

לטגן את פרוסות הבצל עד שיזהיב.

להוסיף את הפטריות.

לערבב בקערה גדולה עם הצ´יפס ועם כל יתר הרכיבים.

לאפות בחום 180 מעלות 50-60 דקות.

הערות

המתכון באדיבות עיתון ישן

כתבות נוספות