מצרכים
1 כוס קינואה
1 בצל בינוני
2-3 שיני שום
3 כפות רוטב סויה
ג´ינג´ר טחון או טרי לפי הטעם
מלח + פלפל
חופן צימוקים כהים
חופן צנוברים לא קלויים
הוראות הכנה
חותכים את הבצל ומטגנים בסיר, מוסיפים שום קצוץ,כשמזהיב מוסיפים את הקינואה השטופה, מלח, פלפל וג´ינג´ר ומטגנים כמה דקות. מכסים בכוס וחצי מים רותחים, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות- חצי שעה בסיר מכוסה.
כאשר הקינואה כבר כמעט כמעט מוכנה מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומבשלים 2-3 דקות.