קינואה עם צימוקים וצנוברים

חדשות כיפה בום-פם 10/08/07 00:00 כו באב התשסז

מצרכים

1 כוס קינואה

1 בצל בינוני

2-3 שיני שום

3 כפות רוטב סויה

ג´ינג´ר טחון או טרי לפי הטעם

מלח + פלפל

חופן צימוקים כהים

חופן צנוברים לא קלויים

הוראות הכנה

חותכים את הבצל ומטגנים בסיר, מוסיפים שום קצוץ,כשמזהיב מוסיפים את הקינואה השטופה, מלח, פלפל וג´ינג´ר ומטגנים כמה דקות. מכסים בכוס וחצי מים רותחים, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות- חצי שעה בסיר מכוסה.

כאשר הקינואה כבר כמעט כמעט מוכנה מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומבשלים 2-3 דקות.

הערות

כתבות נוספות