עוף ואורז כתומים chicken

חדשות כיפה הבחורה עם הספר 02/08/07 00:00 יח באב התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות אורז

2 כוסות מיץ תפוזים

2 כוסות מרק עוף

1 כוס מים (לא חובה)

חלקי עוף

א. שום, א. מרק בצל

הוראות הכנה

שמים אורז בתבנית שופכים מעל את הנוזלים מניחים את העוף כשהעור למטה (הפוך מבד"כ) מוסיפים תבלינים, מכסים ומכניסים לתנור לשעה בחום בינוני. אחרי שעה פותחים את הכיסוי. אם חסרים נוזלים לאורז מוסיפים מעט מים. הופכים את העוף ומשחימים למשך 15-30 דקות ללא כיסוי.

גילוי נאות - טרם ניסיתי את המתכון, אבל לאמא זה יוצא טעים

הערות

המתכון באדיבות אמא

כתבות נוספות