קוגל תפוחי אדמה ובטטות בשני צבעים

חדשות כיפה רוצה הריון 19/07/07 00:00 ד באב התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 בצלים גדולים קצוצים

שמן לטיגון

3 תפוחי אדמה קלופים

3 בטטות קלופות באותו גודל של תפוחי האדמה

4 ביצים

פפריקה

מלח

פלפל

ואני מוסיפה גם קצת קמח

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים עם השמן במחבת גדולה עד שהשמן רותח ותוסס ומנמיכים את האש, מטגנים תוך כדי עירבוב מידי פעם כ-20 דקות, או עד שהבצלים רכים וצהובים מאד, מסירים מהאש.

מגרדים בשתי קערות נפרדות את הבטטות ותפו"א סוחטים היטב ומחזירים לקערות.

מוסיפים לכל קערה חצי מכמות הבצל המטוגן, ביצה אחת ותבלינים, מערבבים היטב את התוכן של שתי הקערות, בתבנית קטנה מניחים נייר אפיה עם שמן, משטחים את תערובת הבטטות ומיישרים ומעליה מניחים את תערובת תפו"א ומיישרים.

אופים ב-180 מעלות כשעה ורבע או עד שהקוגל רך ומוכן.

הערות

4-5 מנות

המתכון באדיבות עיתון

כתבות נוספות