רוטב פטריות לבורקס פשוט ומעולה

מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

רוטב פטריות לבורקס פשוט ומעולה

משך ההכנה 15-20דקות כשרות פרווה
2
583
רכיבים 2 כפות קמח
1 קופסאת פטריות
1 בצל קצוץ דק
חצי כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
הכנה קוצצים בצל קצוץ ומטגנים אותו עם מעט שמן עד שמזהיב
בינתיים מכינים קערה ושמים בתוכה 2 כפות קמח , מרוקנים לקערה את קופסאת הפטריות (כמובן אחרי ששוטפים אותם) ושופכים 2 כוסות מים מערבבים טוב טוב שלא יהיה גושים ומוסיפים את המלח , אבקת מרק עוף והפלפל שחור , שופכים לתוך הסיר עם הבצל מנמיכים את האיש ומערבבים עד שירתח והררוטב יהיה סמיך הערות נוספותבמידה והרוטב סמיך מאוד יש להוסיף לו חצי כוס מים , למי שלא אוהב פטריות אפשר לחתוך גזר ולגרד במקום
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. יותר פשוט
6/13/2007
לאותו מתכון:הרבה בצל,2 קופ´ שימורי פטריות - כל התכולה ו-3 כפות אבקת מרק םטריות וזהו.
תמונה
2. תולעים
6/13/2007
שמעתי שיש בעיה של תולעים בקופסאות השימורים של הפטריות, וגם ב]טריות הטריות (אם כי אולי פחות...) צריך לבדוק איזו חברה של פטריות טריות קיבלה אישור על הכשרות (אפשר למצוא את המידע בקלות באינטרנט, בשו"תים וכ"ו). כמו כן יש גם בעיה בזיתים משומרים, כדאי לבדוק... (זיתים לא מגולענים- הכי גרוע. זיתים מגולענים- טוב יותר, זיתים מגולענים פרוסים-אין חשש, כי התולעים ירדו בשטיפה. עשו חיל!
תמונה
3. שושקה ...
12/26/2008
היה מעולה האבקת פטריות עשתה את ההבדל.
תמונה
4. מממממ....
3/13/2009
פשוט קל וטעים
תמונה
5. טעים אבל...
4/3/2009
הרוטב יוצא מאוד טעים אבל צריך לשים לדעתי לפחות 3 וחצי כוסות
תמונה
6. יצא מעולה
4/21/2009
זה הרוטב פטריות שיצא לי הכי טוב אי פעם
תמונה
7. עדיו לא ניסיתי
5/24/2009
עדין לא ניסיתי מענין איך זה יצא
תמונה
8. ט-ע-י-ם
7/3/2009
הוספתי עוק כוס וחצי מים אבל טעם גן עדו (הוספץי טיפה מרק בצל- הוסיף...)
תמונה
9. לא יודעת מה אתכם...
9/16/2009
אבל לנו לא יצא משהו...
תמונה
10. איזה פטריות?
10/11/2009
שפמניון או קופסת שימורים?
תמונה
11. מאוד פשוט וטעים
11/20/2009
סוף הדרך של רוטב תודה
תמונה
12. ממש טעיםםםם
12/18/2009
פשוט פשוט וממש טעיםםםם
תמונה
13. רעיוןןן
3/26/2010
לא חייב קמח ייש שקית מיוחדת לרוטב פטריוות ממממ.....יוצא טעים
תמונה
14. אחלה רוטב פשוט וטעים
4/17/2010
פשוט וקל להכנה מהירה
אני משתמש בו לשניצלים
וגם לבורקס
כמובן שאני חותכת את הפיטריות לסרטים דקים
וכשהבצל קצת זהוב אני מוסיפה את הפיטריות ושאר
התבלינים
יצא לי .........ללקק את הצבעותתתת
תמונה
15. לא יודעת מה איתכם!!!
5/3/2010
ממש ממש טעים111111111
תמונה
16. מעורר תיאבון יאמי
6/4/2010
אוי ניסיתי פעם 1 מעולה הההההההההההה מומלץץץץ
תמונה
17. טעים ופשוט
7/9/2010
ממש טוב יישר כח!!!
תמונה
18. מממממממממ.
7/18/2010
ממש טעים אבל צריך יותר מים :)
אןקייי יאלה מממממממ בייייי
תמונה
19. מממממממממ.
7/18/2010
ממש טעים אבל צריך יותר מים :)
אןקייי יאלה מממממממ בייייי
תמונה
20. מממממממממ.
7/18/2010
ממש טעים אבל צריך יותר מים :)
אןקייי יאלה מממממממ בייייי
תמונה
21. לונדווון
8/3/2010
אני עכשיו בלונדון במקור אני מישראל , עשינו שבת אצל דודים פה והכנתי להם את הרוטב הזה הם כולכך יתפלהו בקיצור ........ יצא מעדן !!!!
תמונה
22. פשוט
8/25/2010
אין לי מילים,
פעם ראשונה שהכנתי את זה
ועוד השתמשתי ברוטב הפטריות הזה כרוטב לפסטה כי הייתה חסרה לי שמנת למוקרם הרגיל,
מתכון פשוט,קל וטעים ביותר:)
תמונה
23. טעם גו עדן
11/9/2010
יצא מהמם קל להכנה אנשים לקקו את הצלחת וביקשו עוד.
תמונה
24. מי לא מכיר יאתפוקיםםםם
12/1/2010
סבבבה דווקא
תמונה
25. vהצעה
12/17/2010
כדאי להוסיף לסיר את כל החומרים היבשים, לערבב ולהניח לכמה דקות.
אח"כ להוסיף את המים לסיר ולערבב.
לא נוצרים גושים בכלל.
תמונה
26. שינוי במתכון
12/24/2010
המתכון הזה פשוט מדהים אך אני לא הוספתי אבקת מרק ובמקום מים שמתי חלב והוספתי 3 כפות סוכר וזה התחסל תוך שניה פשוט אחלה
תמונה
27. עד טקסס הגיע המתכון =)
12/24/2010
תמיד חיפשתי מתכון פשוט להכין רוטב פטריות אבל תמיד לא יצא כמו שרציתי. עד עכשיו.יצא פשוט מעולההה!!!
תודה רבה ושיהיה שבת שלום!!
תמונה
28. זה פשות מה שחיפשתי!
1/4/2011
יצאה מאוד טיעם! זה מה שחיפסתי! מהר, פשות וטיעם. אני רק הוספתי קצת רוטב סויה.
תמונה
29. בקשר ל-2
2/4/2011
עכשיו אחרי שהוא כתב תולעים יקד לי כל התאבון חבל המתכון נראה משגע ומעורר תאבון
תמונה
30. מעולללללללה
2/6/2011
פשוט ואדיר
תמונה
31. חרא.לא טעים
2/13/2011
חרא של רוטב באלי להקיע לא לנסות לאכול את זה
תמונה
32. טעים, אפשר להוסיף...
2/18/2011
מוצלח מאוד! מומלץ להוסיף מעט יין לבן ואגוז מוסקט
תמונה
33. יצא מדהים!!!
3/4/2011
תודה
תמונה
34. יצא מעולה סוף !!!!
7/2/2011 5:16:00 PM
אישתי הכינה את הרוטב לפי מתכון זה ויצא סוף הדרך
ביום שישי אני אוכל את הבורקסים רק עם רוטב ואני חייב לציין שיום שישי הזה אישתי הכינה את הרוטב הכי טעים שאכלתי גם בגלל המתכון וגם בגלל שזו היא שהכינה אותו שזה הרכיב הכי חשוב בכל המתכון
תמונה
35. נשמע מגרה רצח....
11/16/2011 4:59:00 PM
תמונה
36.
3/31/2012 9:56:00 PM
יופי . גם ככה
נשאר לי קמח עכשיו לפני פסח
אז ננצל עד הסוף...
תמונה
37.
5/19/2012 8:21:00 PM
למה להשתמש בקופסת פטריות,כאשר יש לנו היום פטריות בשפע במחירים שווים לכל נפש.
תמונה
38. מי שלא אוהב פטריות ...
6/8/2012 2:07:00 AM
עוד הערה : מי שלא אוהב פטריות יכול לעשות רוטב גזר, כך בהערת הכותב...
ואני אומר שמי שלא אוהב רוטב פטריות לא היה מחפש מרשם לרוטב פטריות,
ותודה על המרשם .
תמונה
39. אחלה
6/8/2012 3:37:00 PM
אחלה של אוכל
תמונה
40. מנחם
8/17/2012 11:17:00 AM
נאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה
41. אחושרמוטהההה טאים!!
8/26/2012 6:29:00 PM
יצא אחו שרמוטההההה....
הוספתי חתיכות ביייקון ...ישו כמה שזה טעים!!
תמונה
42. מעולה!
8/31/2012 5:48:00 PM
הכנתי בדיוק עכשיו. שמתי כף שטוחה של מרק עוף - הכמות הרשומה לא מספיקה. בנוסף השתמשתי בפטריות טריות ולא משומרות.
הרוטב ממש דומה למה שהיו מגישים באולמות אירועים ומזכיר את הפטריות החמות שמגישים במסעדות "על האש".
הבישול לוקח זמן רב עד שהרוטב מצטמצם - לי לקח כמעט 25 דקות, על אש נמוכה.
במילה אחת - מעולה!
תמונה
43.
9/30/2012 3:15:00 PM
חרא של מתכון!!!
תמונה
44. יצא מעולה
10/7/2012 3:36:00 PM
הוספתי כף אבקת מרק פטריות
תמונה
45. יצא מעולה
10/7/2012 3:36:00 PM
הוספתי כף אבקת מרק פטריות
תמונה
46.
11/2/2012 11:45:00 AM
יצא מעולההההה :-)
תמונה
47. טעים מאד מאד
1/4/2013 1:57:00 PM
שווה לנסות
תמונה
48.
2/8/2013 8:24:00 AM
מעוווווולה
תמונה
49. לפסח- במקום קמח - קמח תפו"א יצא סוף הדרך.
3/31/2013 2:09:00 PM
תמונה
50.
5/31/2013 8:38:00 PM
יפה
תמונה
51. היה ממש טעים!
6/25/2013 9:13:00 PM
כל האחים והאחיות שלי
התלהבו!
תמונה
52. מעולה
6/25/2013 9:26:00 PM
היה ממש ממש ממש אחלה אני
מקווה למצוא עוד כאלה מתכונים
(חבל שלא הראו את התמונה אבל לא נורא)
וגם מי שלא אוהב זה לא יפה
לכתוב את זה כך אני מרגישה!
תמונה
53. איך מנמיכים את האיש?
8/16/2013 1:48:00 PM
רציתי לעשות, אבל נוצרה בעיה: אני לא יודעת איך מנמיכים את האיש.
תמונה
54. רוטב פטריות לבורקס פשוט ומעולה
9/20/2013 5:31:00 PM
תודה על המתכון
תמונה
55.
10/4/2013 5:36:00 PM
יצא ממש טוב קיבלתי מלא מחמאות ...תודה רבה :)
תמונה
56. רוטב פטריות
1/24/2014 12:10:00 PM
יצא מושלם פ/שות ללק את הידיים
תמונה
57.
2/7/2014 3:07:00 PM
משהו משהו
תמונה
58. חסרים טעמים
4/4/2014 11:38:00 PM
הרוטב חסר טעם...מחר אנסה לשדרג אותו
תמונה
59. ניסיתי ולא יאמן!!!
5/23/2014 10:39:00 PM
אירחתי 3 חברים של בעלי לארוחת שישי ולא יאומן כמה תישבוחות! מכל הדברים על השולחן דיברו על רוטב הפטריות .. כמה הוא מוסיף.. כמה טעים.. לא האמינו שזה פרווה. תודה תודה תודה
תמונה
60.
8/3/2014 5:09:00 PM
טעים מאוד תודה😊😊😊😊