מרק עגבניות קר

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/09/19 11:37 ח באלול התשעט

צילום: יחצ טאקה
צילום: יחצ טאקה

מצרכים

1 ק''ג עגבניות בשלות

250 גר' לחם (אפשר גם מאתמול)

250 מ''ל שמן זית

מעט חומץ

1 שן שום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

שטפו וחתכו את העגבניות. הניחו אותן בצנצנת הבלנדר יחד עם לחם, שום, מלח ורבע מכמות שמן הזית.

הניחו את הצנצנת למשך כמה דקות, בכדי להשרות את הלחם יחד עם שאר המרכיבים.

הוסיפו את יתר שמן הזית, בכל פעם מעט. המטרה היא ליצור קרם חלק ושמן יכול לסייע בתהליך.

הוסיפו את החומץ וערבבו פעם נוספת.

כסו באמצעות ניילון נצמד ואחסנו במקפיא עד להגשה.

הגישו את המרק בקערות ופזרו מעט שמן זית.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות