גלידת אגוזי פקאן ומייפל:

חדשות כיפה י&ו 21/05/07 00:00 ד בסיון התשסז

מצרכים

4 ביצים

2/3 כוס סוכר

1 סוכר וניל

3 כפות מייפל

ריצ´ קטן

הוראות הכנה

1.מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר+ריצ´ עד שנהיה בהיר.

2.שוברים אגוזים+מייפל

3.מקציפים חלבונים+1/3 כוס סוכר

מערבבים את קערה 1 עם 3 בעדינות

מוסיפים את קערה 2 ולהוסיף את הסוכר וניל ולהקפיא.

הערות

לדעתי זה קצת מתוק מידי. אז אולי כדאי להוריד מהסוכר.

כתבות נוספות