פשטידת ירקות ודוחן

חדשות כיפה אור 40 20/05/07 00:00 ג בסיון התשסז

מצרכים

1 כוס דוחן שטוף ומסונן

2 - 1/2 2 כוסות מים

כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית חוויג´ למרק

1 בצל קצוץ

דלורית אחת לא גדולה שטופה, קלופה וחתוכה לקוביות,

גרגרי תירס מ-3 קלחים או מקופסא

4 כפות שמן רצוי זית

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בסיר לחץ. מוסיפים את הדוחן והדלורית.

מטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים.

סוגרים את הסיר מרתיחים ומבשלים 25 דקות.

מחכים שהלחץ בסיר יירד ואז מוסיפים את התירס והתבלינים ובודקים אם התערובת מדי סמיכה מוסיפים עוד כ-1/2 כוס מים.

שופכים לתבנית משומנת מכסים ביריעת אלומניום ואופים חצי שעה בחום בינוני.

הערות

תבנית של טוסטר אובן אפשר לנסות תערובות שונות של ירקות. אפונה וגזר, בטטות ופטריות ועוד כיד הדמיון...

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות