עוגת שוקולית קלה להכנה

חדשות כיפה ביטי 16/04/07 00:00 כח בניסן התשסז

מצרכים

1 כוס קמח תופח

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

1 כוס שוקולית

4 ביצים

1 רי´ץ

1/2 חבילת שוקולד מריר

הוראות הכנה

מערבבים את הקמח, הסוכר, השמן, השוקולית, הביצים וחצי מקופסת הרי´ץ במיקסר.

אופים בתנור בחום בינוני במשך 40 דקות.

בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים במחבת את החצי שנשאר מקופסת הרי´ץ יחד עם חצי חבילת השוקולד מריר.

כשהעוגה מצטננת שופכים את הציפוי עליה.

בתיאבון!!

הערות

כדאי להגיש את העוגה חמה יחד עם כדור גלידה.

כתבות נוספות