פינוק שוקולד חם

חדשות כיפה עדי מאור 23 15/04/07 00:00 כז בניסן התשסז

מצרכים

כוס קמח

כוס סוכר

כוס שמן

כוס שוקולית

1 א,אפיה

4 ביצים

3/4 מיכל קצפת צמחית

1 סוכר וניל

לקרם:

100 ג´ שוקולד מריר

שלוש כפות סוכר

שליש מיכל קצפת

כפית נס קפה

שלוש כפות מים

הוראות הכנה

לערבב את החומרים היבשים: קמח,סוכר,שוקולית, אפיה ווניל להוסיף את השמן, הביצים והקצפת לערבב עד שמתקבל מרקם אחיד לצקת לתבנית ולתונר לחצי שעה 170 מעלות

כאשר בעוגה סיימה יש להכין את הקרם:

לצקת לסיר את החומרים לערבב עד לקבלת קרם אחיד ולקת על העוגה .

בתאבון

הערות

תבנית אפיה בינונית בערך 18 מנות *עדיף להשתמש בכוס חד פעמית
הצעת הגשה: לחתוך פרוסת עוגה לצקת עליה רוטב ולהוסיף כדור גלידת וניל פצפוצים ליד. שווה ביותר

המתכון באדיבות נלקח מחברה שלקחה מחברה ... ושודרג

כתבות נוספות