מצרכים
2 חצילים
3כפות מיונז
שן שום
מלח
לימון
הוראות הכנה
לקחת את החצילים לשטוף אותם לנגב טוב במגבת לזדקור את החצילים מכל צד במזלג לעטוף את החצילים טוב טוב ברדיד אלומיניום {נייר כסף} ולשרוף על הגז מכל הצדדים עד שיהיו רכים להזהר שלא ישרפו.
לאחר מכן לחכות שהחצילים יתקררו לפתוח את נייר הכסף ולחתוך את ראש החציל ואת סופו לחתוך לאורך החציל מצד אחד ולגרוף את כל פנים החציל לקערה לרסק את החצילים עם מרסק {כמו של הפירה} או במעבד מזון ולהוסיף שן שום קטושה מלח ולימון לפי הטעם ואת המיונז ולערבב לקרר לפני ההגשה!
בתיא2ון!!!
הערות
אפשר במקום המיונז לשים טחינה מוכנה או להשאיר ככה ורק עם שום ופלפלים קלויים חתוכים.
אשמח לקבל תגובות על המתכון למרות שהוא ממש פשוט
המתכון באדיבות מתכון שלי ושל אמא