עוף בביסלי

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/02/07 00:00 כז בשבט התשסז

מצרכים

מצרכים (ל- 4 מנות): 2 שקיות ביסלי של 70 גרם. 6 – 8 שוקי עוף, חצי כוס קמח, כף עמילן תירס, 2 ביצים, 2 כפות מים, כף שמן.

הוראות הכנה

ההכנה: במעבד מזון גורסים את הביסלי. מערבבים בקערה ביצים עם שמן ומים. את הקורנפלור והקמח שמים ביחד בשקית. שמים כל פעם 2 – 3 שוקי עוף בשקית ומנערים. מגלגלים את העוף בביצה ואחר כך בביסלי. מפזרים עודפי פירורים על התבנית, ועל זה שמים את השוקיים במרווחים ולא אחד על השני. אופים שעה ב-180 מעלות.

הערות

מתכון שילדים אוהבים.
קל לשים על הפלטה, אבל עדיף לאכול פריך וטרי.

כתבות נוספות