סורבה אגסים ותותים

חדשות כיפה משתדלת תמיד 07/02/07 00:00 יט בשבט התשסז

מצרכים

2 אגסים בשלים חתוכים לקוביות גסות בקליפתם

1/4 מקל וניל

מעט אבקת קינמון

1/2 כוס אבקת סוכר

1.5 כוסות קוביות קרח

2 כוסות תותים נקיים

1/2 כוס אבקת סוכר

גרד לימון

5 עלי נענע

3 כוסות קרח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

טוחנים את התותים במעבד מזון (לא בבלנדר) עד מרקם חלק, מוסיפים את גרד הלימון והנענע, מוסיפים את הקרח בהדרגה עד שנוצר מרקם של ברד סמיך, טועמים

ומשלימים באבקת סוכר, במידת הצורך.

מעבירים לכלי אכסון המיועד להקפאה.

את האגסים מכינים בדיוק כמו שהכנו את התותים:

אגסים, וניל, קינמון, סוכר ולבסוף, בהדרגה, את הקרח.

בניית המנה:

בכוס שקופה מניחים כמות נדיבה של סורבה אגסים ומעליו כמות נדיבה לא פחות של סורבה תותים, מעטרים במקל קינמון, נענע, מקל וניל ולימון, מגישים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות