מצרכים
1 שימורים תירס, מסונן
1 כוס חלב
3 ביצים טרופות
3 כפות שמן
3 כפות קמח תופח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. מערבבים את החלב, הביצים, השמן והתבלינים לבלילה אחידה
2.מוסיפים את הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבוב.
3.מוסיפים את התירס ומערבבים.
4. שופכים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר של 26 ס"מ, ואופים 30 דקות ב-180 מעלות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן