פסטל - מעין בורקס - תרד (בולגריה)

חדשות כיפה אחת מל"ו 26/01/07 00:00 ז בשבט התשסז

מצרכים

500 גרם בצק עלים, קילו תרד, 4 ביצים, 250 גרם גבינה כחושה לא רכה, 500 גרם גבינה בולגרית, חצי כוס שמן, פלפל לבן, 150 גרם גבינת קשקבל

להגשה: יוגורט

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק על משטח עבודה וחורצים עיגולים בגודל שיכסה את הקרקעית והדפנות של הכלים האישיים (בקוטר כעשר ס"מ). מניחים את הבצק בכלים. מאדים את התרד כמה דקות במי מלח, מסננים וקוצצים. מוסיפים גבינה לבנה כחושה, גבינה בולגרית מופררת, ביצים ופלפל לבן. מערבבים וממלאים בתערובת את הבצק. מפזרים למעלה גבינת קצ´קבל מפוררת. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-חם 190 מעלות. מגישים עם יוגורט קר.

הערות

ל10 כלים אישיים או לתבנית בגודל 30*30 ס

כתבות נוספות