מרק עוף תימני

מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

מרק עוף תימני

כשרות בשרי כמות 6 מנות
3
601
רכיבים 2 ליטר מרק עוף (עדיף להכין מעוף ממש), 2 בצלים קצוצים, 3 שיני שום קצוצות, 2 עגבניות מגוררות, חופן עלי כוסברה קצוצים, כף אבקת מרק, חוואיג´ למרק הכנה הכנה: מכניסים את כל החומרים לסיר ובמשלים כחצי שעה על אש קטנה.
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. מתכון מבזה
1/30/2007
של מי המתכון האדיוטי הזה?
תמונה
2. נשמע מגעיל
2/1/2007
(במיוחד שזה של תמונים)
תמונה
3. לא מבינה למה זה קשור לפה..
2/19/2007
אבל בכל מקרה, כדאי לסנן תגובות (כמו של מס´2)
תמונה
4. מה הקשר?
2/22/2007
מה הקשר למתכונים של עוגות?.??...
תמונה
5. בושה וכלימה !
2/23/2007
איך היא מרשה לעצמה לבזות אוכל כל כך טעים כשיודעים איך להכין אותו
תמונה
6. מה זה אמור להיות???
2/27/2007
זה מרק תימני?
יש לכותבת עוד הרבה מה ללמוד לפני שהיא מעיזה לכתוב מתכון בשם התימנים
תמונה
7. אין כמו התימנים
4/18/2007
התימנים הכי שווים בעולם
תמונה
8. אז יאלה כל התימנים
4/19/2007
תביאו מתכון למרק עוף תימני במקום להגיד שזה לא.
וזה דוקא נשמע סביר
תמונה
9. אין בושה
7/24/2007
איך היא מעיזה להגיד ככה על המרק שאמא שלי משקיעה בו כ"כ הרבה זמן???
תמונה
10. ל 2 המטופשת
8/9/2007
אני בטוח שאת מכוערת
תמונה
11. כך מכנימים מרק תימני - בקיצור
9/2/2007
מרק עוף תימני
המתכון נוסה


לכל סועד - שוק עוף, 1 תפו"א ,1 כוס מים



החומרים



שוקי עוף

תפוחי אדמה- חתוכים לרבעים

תבלין חוויאג´ למרק

אבקת מרק עוף

3 כפות שמן

2 כפות תבלין כוסברה/כמה עלים

1 בצל שלם

מים



אופן ההכנה



בסיר להכניס את שוקי העוף ולהוציא את הקצף הלבן.

להנמיך הלהבה ולהוסיף את שאר החומרים.

לבשל על אש נמוכה עד שהעוף מוכן כ- ¾ שעה.



להגיש בתוספת חילבה
תמונה
12. אין על התימנים
9/20/2007
וחוץ מזה בתימן לא נראה לי שהייתה א. מרק.
סבתות של בעלי , תימניות מבטן , מבשלות את המרק על להבה נמוכה , משהו כמו 2-3 שעות.
וזה הכי טעים רק עם גזר ועוף.
זהו.
תמונה
13. בואנ´ה אנשים !!!!!!!
12/6/2007
בואנ´ה מזה היציאות האלה
תמונה
14. מרק עוף---בעוגות??
12/13/2007
??
תמונה
15. יצא פצצה ...
2/7/2008
חבר´ה ניסיתי ,יוצא ממש טעים
תמונה
16. המרק
2/21/2008
טטעמו ותבינו !
תמונה
17. אמי התימניה בישלה כך:
10/9/2008
להרתיח מים ולהכניס לסיר:


*חלקי עוף
*בצל גדול שלם עם חיתוך צלב בקצה
*עגבניה שלמה עם חיתוך צלב בקצה
*גבעולי פטרוזיליה
*גבעולי כוסברה
*כורכום
*פלפל שחור
*כמון
*הייל
*פרח ציפורן 1-2
*מלח
*אבקת מרק עוף, אם רוצים

לבשל עד להתרככות העוף.

*טעים לאכול עם אורז או אטיריות.

*אנשים רעבים במיוחד יכולים להוסיף כמו במסעדות , כדי למלא את הצלחת גם קוביות תפוחי אדמה. אני נמנעת מתפוחי האדמה כי הם לא טעימים כשמחממים ביום שלאחריו.

טעים לאכול עם
תמונה
18. מה קשור
2/7/2009
התימנים עידה ממש שמחה
תמונה
19. רק אצל דתיים יש עדיין גזענות!
2/13/2009
חיפשתי מרק תימני בגוגל ואיכשהו הגעתי לאתר הזה וראיתי תגובות גזעניות על תימנים.
וזה לא מפתיע כי האתר הזה הוא אתר של דתיים וחבל שאתם מביישים את עצמכם!
ובכלל התגובות בכלל לא מנומסות פה! קצת דרך ארץ!
תמונה
20. אם זה מרק תימני..
5/4/2009
מזה השטויות האלה עלק מרק תימני?! מה קשור עגבניות למרק תימני?! זה כבר מרק ירקות.. בושה למי שרשמה את המתכון הזה! תלמדי להכין מרק עוף רגיל ואח"כ נדבר על מרק תימני (שכנראה קצת יותר מסובך להכנה בשבילך..)
תמונה
21. וואלה! יישר כוח
1/20/2010
וואי! בואנה האישה סה"כ ניסתה לכתוב פה מתכון.
תמונה
22. הכנת מרק תימני
9/21/2010
תעודת עניות לאופן ההכנה... איפה התיבול המיוחד והאותנטי, ציפורן והל, האהבה וה"גינדור" בפירוט אופן ההכנה, יש שלבים מענגים בהכנת מרק תימני ולא קיצור משווע וחסר רגש...!!!! אסתר
תמונה
23. לא ממש מרק תימני
5/19/2011 5:11:00 PM
צר לי מאוד , אך התביישתי לקרוא שכך עושים מרק תימני. אתם עושים צחוק?מה זה עדיף להכין מעוף ממש?!
חובה להכין מעוף ממש, אחרת המצאתם מרק והחלטתם לקרוא לו מרק תימני. חבל!
תמונה
24.
8/25/2011 11:56:00 AM
איזה עוגה משהו משהו