רטטוי מקוצר (פרובנס)

חדשות כיפה אחת מל"ו 04/01/07 00:00 יד בטבת התשסז

מצרכים

חציל טרי ויפה, 3 קישואים קטנים, פלפל אדום טרי, פלפל ירוק, פלפל צהוב, 3 עגבניות קלופות, ללא החלק הפנימי עם הגרעינים, 2 בצלים, 3 שיני שום קצוצות, ½ כוס שמן זית, מלח, פלפל שחור טחון טרי, 2 גבעולי טימין, 10 עלי בזיליקום קצוצים לרצועות דקות

הוראות הכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות של כ-1 ס"מ (לא קולפים אותם). מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, וכשהוא חם מכניסים פנימה את השום, את הבצל ואת גבעולי הטימין ומאדים כ-2 דקות. מכניסים את החצילים ומטגנים עד שהם מתחילם להזהיב, ואז מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את הפלפלים, העגבניות, המלח והפלפל וממשיכים לטגן עוד 15 – 20 דקות. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים רגע ומכבים את האש

הערות

כתבות נוספות