אטריות עם ירקות וקשיו

חדשות כיפה מיכלארי 28/12/06 00:00 ז בטבת התשסז

מצרכים

אטריות רחבות בינוניות של אסם

בצל גדול

קופסת פטריות שמפניון פרוסות

כמה גבעולי כרפס

חופן אגוזי קשיו

ביצה אחת

2 גזרים בינוניים

רבע כרוב

חצי פלפל צהוב או אדום

6 כפות רוטב טריאקי

מעט מלח, פלפל שחור, צ´ילי גרוס, אגוז מוסקט.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

פורסים את הבצל לפרוסות, את הגזר ל"גפרורים", את הכרוב והפלפל לרצועות דקות.קוצצים את הכרפס.

מחממים שמן במחברת רחבה, מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הכרפס. לאחר 2 דקות את הכרוב, אח"כ הגזר ולבסוף את הפטריות. מוסיפים רוטב טריאקי, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט צ´ילי גרוס ואגוז מוסקט. משאירים על האש כמה דקות.

בסיר נפרד מכינים את האטריות ע"פ הוראות היצרן.

קוצצים את אגוזי הקשיו ומטגנים בסיק קטן או במחבת קטנה- עד להשחמה. לאחר מכן מוסיפים ביצה טרופה ומקשקשים. מפוררים מעט במזלג כדי שלא יהיו גושים גדולים מדי.

לקראת ההגשה מסננים את האטריות ומערבבים עם הרוטב. מוסיפים את הקשיו והביצים ומערבבים. מגישים חם בלבד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

2 מנות משביעות

המתכון באדיבות הראש שלי

כתבות נוספות