בצל ממולא בקלי קלות (ותודה לפלאי הטכנולוגיה)

חדשות כיפה אחת מל"ו 20/12/06 00:00 כט בכסלו התשסז

מצרכים

1 בצל גדול

1 תפוח אדמה גדול, מבושל במי מלח (אני מבשלת במיקרו...)

1 כפית אבקת מרק בצל (אני שמה פחות)

1 כפית חמאה ( אם זה ארוחה בשרית. אני שמה שמן).

הוראות הכנה

מקלפים, שוטפים וחותכים לחצי את הבצל.

מכניסים לשקית ניילון ומפזרים מעט מלח. סוגרים את השקית, לא לגמרי (אני פשוט שמה סיר למיקרו ולא סוגרת היטב).

מכניסים למיקרו ל2-3 דקות בחום מירבי.

מוציאים, מצננים ושומרים בצד.

מתפוח אדמה עושים מחית וכשהוא חם מוסיפים חמאה ואבקת מרק בצל. מערבבים היטב וממלאים את הבצל המפורק.

משמנים תבנית אפיה, מניחים את הבצל הממולא, שהפתח כלפי מעלה, ואופים בתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך 10 דקות (לא יותר!)

מגישים מייד.

הערות

כמות :2 (מכפילים לפי הצורך)

כתבות נוספות