לביבות קישואים פיקטניים

חדשות כיפה אחת מל"ו 17/12/06 00:00 כו בכסלו התשסז

מצרכים

ק"ג קישואים צעירים לא קלופים, 4 כפות פירורי לחם, ועוד כמה בשביל הציפוי, בצל גדול קצוץ דק, 3 שיני שום קצוצות דק, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, קצת מלח, 2 – 3 ביצים, 3 כפות נענע קצוצה דק

הוראות הכנה

.

אופן ההכנה: מרסקים את הקישואים בפומפייה גסה. סוחטים. מוסיפים את שאר החומרים, טובלים בפירורי לחם, ומטגנים בשמן לא עמוק.

הערות

כתבות נוספות