לביבות מתפוחי עץ

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 16/12/06 00:00 כה בכסלו התשסז

מצרכים

1 כוס קמח תופח

1 כוס חלב

3 ביצים

2 תפוחי עץ גדולים מגורדים גס

אבקת סוכר

מיץ לימון

קורט מלח

הוראות הכנה

עררבו את הקמח עם המלח.

הוסיפו ביצים וחלב ובחשו עד שהתערובת חלקה.

הכניסו את תפוחי העץ המגורדים.

שמנו בחמאה תבנית אפיה וצקו את התערובת. אפו בחום בינוני כ-15 דקות, עד שהמאפה תופח מעל דפנות התבנית ומקבל גון חום ופריך. כסו באבקת סוכר ומיץ לימון.

מומלץ להגיש חם, ע"י הפרדה בעזרת שני מזלגות (ולא בסכין).

בתאבון.

הערות

כתבות נוספות