מצרכים
3 כוסות רסק עגבניות טוב (800 גר´)
3 בצלים בינוניים קצוצים גס (400 גר)
3 בצלים ירוקים קצוצים גס עם ה´זנבות´ (50 גר´)
כף מחוקה רסק שום קפוא (20 גר´), כפית מחוקה פפריקה (אפשר מתוקה או חריפה), כפית מחוקה כמון, 2 כפיות מחוקות מלח,
כוס וחצי שמן סויה (24 כפות)
2 פלפלים ירוקים חריפים (60 גר´ ברוטו) מטוגנים בשמן עמוק, מקולפים וקצוצים דק (כף מחוקה קציץ) – רק אם אוהבים חריף.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שמים כל החומרים במעבד מזון, חוץ מהשמן. מעבדים בפולסים עד שהכל הופך למשחה.
מוסיפים דרך ארובת המכשיר את השמן, בועד המכשיר פועל. נותנים לזה להתערבב עוד 2 – 3 שניות.
מורחים על צלחת 2 – 3 כפות מזה, כמו חומוס. מטפטפים על זה כף שמן רגיל, ו´מנגבים´ בפיתה חמה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מדור של אודטה שוורץ בידיעות אחרונות