עוגת שכבות - מרנג קוקוס, מוס שוקולד וקצפת

חדשות כיפה אחת מל"ו 06/12/06 00:00 טו בכסלו התשסז

מצרכים

מצרכים:

5 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

100 גר´ קוקוס

200 גר´ שוקולד מריר

100 גר´ חמאה או תחליף פרווה

500 מ"ל שמנת להקצפה או תחליף פרווה

תבנית קפיצית בקוטר 28

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מדליקים את התנור לחום של 180 מעלות.

מקציפים היטב את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מוסיפים בתנועות קיפול את הקוקוס.

משמנים את התבנית. שמים את הקצף עם הקוקוס, משחים. אופים כ- 20 דקות עד שפני העוגה שחומים.

מוציאים. צונח מאוד! לא להבהל!

מצננים.

את השוקולד והחמאה ממיסים, מוסיפים חלמונים.

מקציפים 250 מ"ל של שמנת המתוקה ומוסיפים.

מורחים על העוגה. מאחסנים שעה במקרר.

מקציפים עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה ושמים על העוגה.

שומרים במקרר.

הערה: מתאים גם לפסח!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

עוגה טעימה מאוד.
קלה להכנה.
מתאימה גם לפסח!

המתכון באדיבות מדור בידיעות אחרונות של ליהיא לפיד

כתבות נוספות