מצרכים
מצרכים:
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
100 גר´ קוקוס
200 גר´ שוקולד מריר
100 גר´ חמאה או תחליף פרווה
500 מ"ל שמנת להקצפה או תחליף פרווה
תבנית קפיצית בקוטר 28
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מדליקים את התנור לחום של 180 מעלות.
מקציפים היטב את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מוסיפים בתנועות קיפול את הקוקוס.
משמנים את התבנית. שמים את הקצף עם הקוקוס, משחים. אופים כ- 20 דקות עד שפני העוגה שחומים.
מוציאים. צונח מאוד! לא להבהל!
מצננים.
את השוקולד והחמאה ממיסים, מוסיפים חלמונים.
מקציפים 250 מ"ל של שמנת המתוקה ומוסיפים.
מורחים על העוגה. מאחסנים שעה במקרר.
מקציפים עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה ושמים על העוגה.
שומרים במקרר.
הערה: מתאים גם לפסח!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מדור בידיעות אחרונות של ליהיא לפיד