מצרכים
חבילת ספגטיני (הפסטה המאורכת, יותר בריא מקמח מלא, ויש כזה)
קופסת רסק עגבניות (270 גר´)
כוס או כוס וחצי אפונה קפואה
קופסת טונה
1 שן שום כתושה
מרגרינה/ חמאה.
הוראות הכנה
מבשלים את הספגטי בנפרד עם הרבה מים ומלח, ומסננים.
מטגנים את האפונה עם המרגרינה/החמאה, ומפזרים מעט מלח על האפונה.
במחבת נוספת שמים שמן ואת השום עד שהשמן מתחיל לבעבע סביב השום. מוסיפים את הרסק הטונה והאפונה ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות,שופכים הכל על הספגטי ומערבבים.
הערות
ל3- מבוגרים,או ל4-5 ילדים נראה מסורבל, אבל אחרי פעם אחת זה רץ.