ספגטי עם טונה ואפונה

חדשות כיפה 40 06/12/06 00:00 טו בכסלו התשסז

מצרכים

חבילת ספגטיני (הפסטה המאורכת, יותר בריא מקמח מלא, ויש כזה)

קופסת רסק עגבניות (270 גר´)

כוס או כוס וחצי אפונה קפואה

קופסת טונה

1 שן שום כתושה

מרגרינה/ חמאה.

הוראות הכנה

מבשלים את הספגטי בנפרד עם הרבה מים ומלח, ומסננים.

מטגנים את האפונה עם המרגרינה/החמאה, ומפזרים מעט מלח על האפונה.

במחבת נוספת שמים שמן ואת השום עד שהשמן מתחיל לבעבע סביב השום. מוסיפים את הרסק הטונה והאפונה ומערבבים.

מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות,שופכים הכל על הספגטי ומערבבים.

הערות

ל3- מבוגרים,או ל4-5 ילדים נראה מסורבל, אבל אחרי פעם אחת זה רץ.

כתבות נוספות