פשטידת ספגטי

חדשות כיפה דוסית! 26/11/06 00:00 ה בכסלו התשסז

מצרכים

500 גרם ספגטי מוכן (או כל סוג אחר של פסטה מוכנה - מתאים במיוחד לשאריות)

רוטב עגבניות (אפשר להחליף בכל רוטב עגבניות אחר, ביתי או קנוי):

1 קופסא רסק עגבניות

מעט שמן זית

פלפל שחור

מלח

שום

אורגנו ו/או בזיליקום

גבינה צהובה מגוררת

פרוסות גבינה צהובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מתכון אידיאלי לשאריות ספגטי שאני זוכרת לטובה מילדותי. מערבבים את הספגטי עם הרוטב (אין צורך לבשל את הרוטב, אבל אם יש רוטב מוכן מבושל זה מצויין) מעבירים לתבנית חסינת חום. למעלה מפזרים פרוסות גבינה צהובה או גבינה מגוררת.

אופים בחום בינוני כחצי שעה ארבעים וחמש דקות עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות אמא

כתבות נוספות