קציצות ברוטב אדום

חדשות כיפה מבוגרת 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

המתכון הוא לחצי ק"ג בשר טחון אני שמתמשת בחזה עוף או בהודו אדום

2-3 ביצים

פרוסת לחם מושרית סחוטה ומפוררת

בצל קצוץ

1 תפו"א מגורר

1 גזר מגורר

פטרוזיליה

מלח, פלפל, פפריקה, שום כתוש

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים. אם דליל מידי מוסיפים פירורי לחם או קמח מצה עד שמתקבלת תערובת מוצקה ואחידה. אם יש לך זמן שימי במקרר לשעה.

לרוטב

לאדות בצל ושום וקוביות פלפל צבעוני, להוסיף עגבניות מרוסקות או רסק עגבניות ומים , מלח, תבלינים אחרים - טימין או כוסברה ואם רוצים קצת פפריקה חריפה וכשרותח - ליצור כדורים מהתערובת ולשים בתוך הרוטב. לבשל כחצי שעה ולשים בתוך הרוטב

הערות

כתבות נוספות