מצרכים
1 כרוב בינוני פרוס דק
2 גזרים מגורדים דק
1 בצל גדול
3-4 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
1/2 ק"ג בשר טחון
1/4 כוס אורז בסמתי
1 קופסא עגבניות כתושות ברסק
1 כוס מים או ציר עוף
פלפל בנדיבות, מלח לפי הטעם
טיפת ממתיק
כוסברה למי שאוהב
הוראות הכנה
מאדים בצל , גזר ושום בשמן זית.
מוסיפים את הבשר ומפוררים.
ממשיכים בטיגון, מוסיפים את הכרוב, אורז וכל שאר המרכיבים.
מבשלים כ-40 דקות על אש קטנה
מעטרים בכוסברה טרייה.