פרלינים

חדשות כיפה חגית- -1 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

100 גרם צימוקים

1/4 כוס קוניאק

100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

25 גרם מרגרינה

לעיטור: אגוזים/ שקדים קלופים/ דובדבנים מיובשים

עטרות נייר

הוראות הכנה

1- משרים את הצימוקים בקוניאק ל1/4 שעה לפחות

2- שמים בסיר מרגרינה ושוקולד וממיסים על אש קטנה תוך בחישה

3- מסננים את הצימוקים ומוסיפים לשוקולד ומערבבים

4- יוצקים מהתערובת בכפית לעטרות נייר, מקשטים באגוז/ שקד/ דובדבן ושומרים במקרר

הערות

המתכון באדיבות "בישולה" שולה מודן

כתבות נוספות