מצרכים
100 גרם צימוקים
1/4 כוס קוניאק
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
25 גרם מרגרינה
לעיטור: אגוזים/ שקדים קלופים/ דובדבנים מיובשים
עטרות נייר
הוראות הכנה
1- משרים את הצימוקים בקוניאק ל1/4 שעה לפחות
2- שמים בסיר מרגרינה ושוקולד וממיסים על אש קטנה תוך בחישה
3- מסננים את הצימוקים ומוסיפים לשוקולד ומערבבים
4- יוצקים מהתערובת בכפית לעטרות נייר, מקשטים באגוז/ שקד/ דובדבן ושומרים במקרר
הערות
המתכון באדיבות "בישולה" שולה מודן