חמין

חדשות כיפה תנובה 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

בצל

6 תפו"א

1/4-1/2 כוס של שעועית (משרים כל הלילה או

מרתיחים במים ל-20 דק´)

1/2 כוס גריסים

תיבול:

אבקת שום, מלח, פלפל, פפריקה,

קטשופ ו-1/4 כוס סוכר חום.

מכסים במים

הוראות הכנה

מטגנים בצל

מוסיפים 6 תפו"א שחתוכים לקוביות

1/4-1/2 כוס של שעועית (משרים כל הלילה או

מרתיחים במים ל-20 דק´)

1/2 כוס גריסים

מתבלים בנדיבות:

אבקת שום, מלח, פלפל, פפריקה,

קטשופ ו-1/4 כוס סוכר חום.

מכסים במים

מבשלים כשעתיים לפני שבת ואז שמים על הפלטה.

אפשר לשים גם בשר, ועוד ירקות (גזר, בטטה וכד´).

בהצלחה.

הערות

כתבות נוספות