מצרכים
כרובית
50 גרם מרגרינה
3 כפות קמח
כוס חלב
1/2 כפית מלח
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כוס פירורי לחם
הוראות הכנה
מבשלים את הכרובית מעט עד לריכוך חלקי, פריך.
מניחים בתבנית אפיה יפה, כשהעלים כלפי מעלה והגבעולים מטה.
ממיסים 50 גרם מרגרינה, מוסיפים 3 כפות קמח (על אש נמוכה), בוחשים היטב. מורידים מהאש, מוסיפים כוס חלב, מערבבים, מחזירים לאש עד שמסמיך.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו-1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת.
יוצקים את הרוטב מעל הכרובית, מפזרים מעל 1/2 כוס פירורי לחםוקצת חתיכות מרגרינה קטנות.
אופים כחצי שעה בחום בינוני.
הערות
המתכון באדיבות מהמטבח באהבה - רות סירקיס