פילה אמנון בירקות

חדשות כיפה מאלתרת 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

אמנון (מושט)

תפ"א

פלפלים

קישואים

בצל

שום

עגבניות

גזר

שמן

פפריקה

מלח

כמון

הוראות הכנה

לחתוך ירקות= תפ"א פלפלים קישואים בצל שום עגבניות גזר וכו´ ולשטח על תבנית.

בצלחת: שמן+ פפריקה+ מלח+ כמון לערבב למרוח את הדגים (פה כדאי שלמים). את התיבול שנשאר לשפוך על הירקות, להניח את הדגים ולכסות בנייר כסף לתנור לחום גבוה, כשמוכנים הירקות להוריד ניר כסף לשיזוף קצרצר.

להגיש עם לימון חצוי.

ארוחה שאף פעם לא נשאר ממנה

הערות

כתבות נוספות