מצרכים
תפ"א
מושט
כוסברה
שום
2 עגבניות
פלפל חריף
מלח
כורכום
כוס שמן
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק
הוראות הכנה
תפ"א קלופים ופרוסים מעליהם מושט חתוך לפרוסות כוסברה שום לרסק 2 עגבניות פלפל חריף לכסות במים מעט מלח וכורכום.
לשים על הגז שירתח עד שכמעט ולא יישארו מים (הרבה זמן, אל דאגה הדג לא מתפרק).
במקביל לערבב בכוס חמי כוס שמן+ 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה+ כף אבקת מרק כשהרוטב הצטמצם לערבב שוב את השמן ולשפוך מעל, לכסות להנמיך אש ולבשל עד שהרוטב מסמיך.
להכין הרבה חלות ליד בשביל הרוטב.