מצרכים
100 גר´ בשר טחון
חצי כוס סולת, ביצה,
עלים משלוש גבעולי נענע, קצוצים דק,
1/2 כפית קימל, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית חריסה או פלפלת חריפה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה.
נוטלים כף חומר ומטגנים בשמן חם עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.
לאחר מכן מבשלים ברוטב עגבניות כלשהו. אפשר להוסיף לרוטב גם ירקות קצוצים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן