קציצות הודו אפויות

חדשות כיפה אחת מל"ו 27/10/06 00:00 ה בחשון התשסז

מצרכים

½ קג´ בשר הודו טחון

1 בצל קצוץ

5 כפות עשבי תיבול קצוצים, פטרו´/כוסברה/נענע/שמיר

6-7 שיני שום קצוצות

1 ביצה שלימה + 1 חלבון

3 כפות פירורי לחם /שיבולת שועל/סובין שבולת שועל/תערובת של כולם,כף מכל סוג

2 כפות מחוקות אבקה להכנת פלאפל

מעט מלח

¼ כפית צ´ילי/פלפל שחור גרוס

כפית מחוקה א.מרק עוף/פיטריות, מהולה בכוס מים, או 2 כפות רסק עגבניות מהולות בכוס מים.

הוראות הכנה

מערבבים הכל יחד {ללא א.המרק והמים}, מכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה.

מחממים תנור לחום גבוה, כ-230*-, מניחים נייר אפיה ועליו מניחים את הקציצות,

בעזרת כף שופכים על כל קציצה את הנוזלים ומסביב להן, מכניסים לתנור ל- 10-15 דקות.

מתאים גם לקציצות הודו, במקום 1/2 קג´ בשר הודו טחון, מכינים מ-1/2 קג´ בשר דג טחון

הערות

כתבות נוספות