רוטב שמנת פשוט לפסטה

חדשות כיפה גאפן 26/10/06 00:00 ד בחשון התשסז

מצרכים

מיכל וחצי שמנת מתוקה

100 גר´ גבינת פרמזן מגוררת

25 גר´ חמאה

מלח ופלפל טחון, רצוי לבן

1 חלמון של ביצה

6 עלי בזיליקום טריים, קצוצים דק.

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במחבת.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומתבלים במלח ופלפל.

מביאים לרתיחה ומכבים את האש.

מוסיפים את החלמון תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.

מוסיפים את הפסטה שבושלה זה עתה ואת גבינת הפרמזן המגוררת.

בוחשים עד שהגבינה נמסה ומגישים עם בזיליקום טרי, מפוזר מעל.

אני לא הוספתי את הבזיליקום וזה היה שווה.

הערות

כתבות נוספות