פרוסות בקר ביין

חדשות כיפה מיצמיצ 26/10/06 00:00 ד בחשון התשסז

מצרכים

נתח רוסטביף עגל

בצל

שום

עגבניות

פטריות מיובשות

חצי בקבוק יין יבש

תבלינים

הוראות הכנה

מטגנת היטב את הנתח השטוף והמיובש,מוסיפה בצל פרוס, שום, עגבניות, פטריות מיובשות, תבלינים וחצי בקבוק יין אדום יבש, מבשלת כשעתיים,מידי פעם מסובבת את הנתח בסיר, ומתקנת התיבול.מוציאה את הנתח, אם יש צורך מרכזת את הרוטב, מסננת או טוחנת לקבלת רוטב חלק, כשהבשר קר, פורסת לפרוסות ומחממת ברוטב.

הערות

כתבות נוספות