מצרכים
בסיס:
1 חב´ קטנה פתי-בר רגילים
1 חב´ חמאה מרוככת
½ כפית קינמון (לא חובה)
גרד קליפת לימון
התערובת:
3 קופסאות גבינה (750 גרם)
6 כפות קמח עדיף תופח אך לא הכרחי)
3 ביצים
11/2 - 1 כוסות סוכר (לפי הטעם)
גרד מקליפת לימון (לא חובה)
כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
- טוחנים את הביסקוויטים בפוד-פרוססור עד דק
- מוסיפים את החמאה והתבלינים ומערבלים היטב עד שאלה נבלעים בביסקוויטים
- מהדקים היטב את התערובת הפירורית לתחתית תבנית משומנת ומקומחת.
- מערבבים היטב את הגבינה ושאר חומרי התערובת
- מערים את התערובת על הבסיס.
- אופים כשעה כל חום בינוני גבוה (כ-190 מעלות)
הערות
המתכון באדיבות פילונית