מצרכים
1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים,(ואצלי היום סתם ספגטי רגיל,שבשלתי ברוטב עגבניות ) מבושלת לפי הוראות היצרן
1 גביע קוטג´
2 ביצים
חופן גבינה צהובה
1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"
מלח ופלפל
הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג´, ביצים וגבינה צהובה.
2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.
3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.
אופציות לגיוון:
- בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .
- לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.
- עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד
הערות
המתכון באדיבות איילת בן יוסף YNET