עוגת תפוזים סוף הדרך

חדשות כיפה סהר 19/10/06 00:00 כז בתשרי התשסז

מצרכים

200 גר´ חמאה או מרגרינה

4\3 1 כוס סוכר (כלומר- 1.75)

5 ביצים

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

4\1 כוס מיץ לימון (עדיף סחוט)

4\3 כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט טרי. אם אין- תפוזינה או משהו עם סיבים)

2 כפיות ליקר תפוזים (לא חובה).

הוראות הכנה

1.מערבבים חמאה וסוכר, ואח"כ מוסיפים ביצה-ביצה.

2.בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה וסוכר וניל.

3.בקערה נפרדת- מיץ לימון, מיץ תפוזים וליקר.

4. מוסיפים לקערת החמאה לסרוגין- קמח ונוזלים.

5. אופים בחום בינוני כחצי שעה.

הערות

המתכון באדיבות קמח תירס כחול

כתבות נוספות