תבשיל קציצות ואפונה וגזר

חדשות כיפה מאלתרת 19/10/06 00:00 כז בתשרי התשסז

מצרכים

בצל

עגבניה

פטרוזילה

כוסברה

כורכום

מלח

פללפל שחרו

כמון

אפונה

לקציצות:

קציצות:

עוף/ הודו טחון

מעט סולת- בין רבע לחצי כוס

פטרוזיליה קצוצה

פפריקה מלח

מעט שמן

בצל מגורד

הוראות הכנה

מטגנת בצל מוסיפה עגבניה חתוכה, פטרוזילה וכוסברה (הרבה) מתבלת בכורכום מלח פלפל שחרו וכמון, כשרותי מכניסה את האפונה עם גזר וכשרותח שוב מגלגלת פנימה קציצות עוף.

הערות

כתבות נוספות