סלט אבוקדו וצנוברים

חדשות כיפה מיצמיצ 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

2 אבוקדו גדולים, 2

כפות מיץ לימון,

3 מלפפונים כבושים (חמוצים) קטנים,

גביע יוגורט,

מלח,

פלפל לבן, 2

שיני שום כתושות,

2 עלי נענע טריים קצוצים (או כף יבשים)

מעט שמן זית, 2

כפות צנוברים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות, יוצקים עליהן מעט מיץ לימון לבל ישחירו. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לאבוקדו. יוצקים את היוגורט ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את השום הכתוש ואת עלי הנענע ומערבבים קלות. מטגנים את הצנוברים במעט שמן זית ומוסיפים לסלט ממש לפני ההגשה, מגישים צונן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות