סלט עגבניות

חדשות כיפה מיצמיצ 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

4 עגבניות גדולות (או 8 עגבניות קטנות) פרוסות, 2 בצלים ירוקים קצוצים דק, מלח, פלפל לבן,2 כפות חומץ בן יין,4 כפות שמן זית, 2 כפות עלי ריחן (בזיליקום) טרי קצוצים או כף ריחן יבש.

הוראות הכנה

מסדרים את פרוסות העגבניות בצלחת הגשה. בוזקים עליהן את הבצלים הירוקים, מלח ופלפל. יוצקים את החומץ ואת השמן ולבסוף על עלי הריחן, מצננים את הסלט כ30- דקות לפני שמגישים.

הערות

כתבות נוספות