סלט קצוץ דק דק עם עשבי תיבול

חדשות כיפה אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה או נענע, פלפל חריף טרי (לא הכרחי), 3 שיני שום, מלח, 3 עגבניות, 2 מלפפונים, 1 – 2 לימונים, שמן חריע, חמניות או זית.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מרחיקים מעשבי התיבול את הגבעולים, קוצצים את העלים דק ושמים בקערה. מועכים את השום, זורים קצת מלח, ובעזרת כף מועכים את העשבים כדי שיוציאו את הארומה שלהם. בעזרת סכין מאוד חדה קוצצים את הירקות לקוביות קטנות, מוסיפים מיץ לימון ושמן, ומערבבים.

אפשרויות גיוון:

להוסיף מלפפון כבוש קצוץ וזיתים שחורים או ירוקים קצוצים

אפשר להוסיף חצי כוס טחינה גולמית ולא להוסיף שמן, לערבב ולתקן את התיבול, ואם צריך אפשר להוסיף 1 – 2 כפות מים. לצקת על הסלט

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות