מצרכים
כוס עדשים אדומות
כוס סלרי קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס שמן זית
חצי כוס מיץ לימון
מלח
5 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה
שוטפים ומסננים את העדשים וגם בוררים, כמובן.
מבלשים על אש גבוהה המים הרותחים כחצי שעה, עד שהעדשים רכות.
במחבת נפרדת משחימים בשמן הזית את הסלרי, השום והכוסברה. מוסיפים לעדשים.
מנמיכים, מוסיפים מלח ומבשלים עוד כעשרים דקות.
מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות