מצרכים
חצילונים
שום
פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה)
שום כתוש טרי,
חומץ,
מלח
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לנקות, לשטוף, למלא סיר במים ומלח ולהרתיח. כשרותח להכניס את החצילים. לרתיחה קצרה. להוציא, לקרר.
לחתוך כל חצילון לחצי לא עד הסוף!! להכניס בתוך ה"סנדביץ´" הזה פרוסת שום ופרוסת פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה) להניח את כל החצילונים המוכנים בקופסה ולשפוך עליהם תערובת של
מים פושרים, שום כתוש טרי, חומץ, מלח. ולהניח ל-3 ימים שיספוג טעמים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן