חזה עוף במילוי פטריות במעטה פילו

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

חזה עוף

פטריות

בצל

תבלינים

בצק פילו

מחמאה

הוראות הכנה

טיגנתי בצל, פטריות ותבלינים, קיררתי.

היה לי חזה עוף עם פתח (הקצב פתח עבורי, אבל אפשר פשוט לעשות כיס בצד העבה יותר של החזה עוף, שהוא כמובן חצי מה"פרפר"),

טיגנתי את חציא חזה העוף.

ציננתי.

מלאתי 6 חצאים בתערובת הפטריות.

את בצק הפילו צריך להחזיק מכוסה במגבת לחה כל זמן שעובדים איתו (וכמובן מופשר במקרר כמה שעות קודם לכן), השתמשתי במחמאה מומסת בתור דבק לבצק ויצרתי מזה כמו שקיות עטופות, ואז אפיתי בתנור בחום של 180 בערך 20 דקות.אם תרצי מתכון מדוייק יותר - אשמח להקליד עבורך מחר...

הערות

כתבות נוספות