מצרכים
קופסת שימורים של אננס
מעט ג´ינג´ר טחון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לוקחים קופסת שימורים של אננס ומקררים במקרר.
מרסקים בבלנדר את תוכן הקופסא (האננס והנוזלים גם יחד).
מקפיאים.
אפשר להוסיף לדבריהם מעט ג´ינג´ר טחון (שכחתי, אז אין לי מושג איך יוצא).
כמובן שהמשקיענים ירסקו עוד פעם אחרי שהתחיל לקפוא, אולם גם עצלנים שמקפיאים מייד, יוצא להם סורבה מעולה (כדאי להוציא כמה דקות לפני האכילה, שהאפקט הקצת קרחי יתעמעם).
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות פורום אוכל כשר של YNET