סורבה אננס

חדשות כיפה giga5 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

סורבה אננס, צילום: shutterstock
סורבה אננס, צילום: shutterstock

מצרכים

קופסת שימורים של אננס

מעט ג´ינג´ר טחון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לוקחים קופסת שימורים של אננס ומקררים במקרר.

מרסקים בבלנדר את תוכן הקופסא (האננס והנוזלים גם יחד).

מקפיאים.

אפשר להוסיף לדבריהם מעט ג´ינג´ר טחון (שכחתי, אז אין לי מושג איך יוצא).

כמובן שהמשקיענים ירסקו עוד פעם אחרי שהתחיל לקפוא, אולם גם עצלנים שמקפיאים מייד, יוצא להם סורבה מעולה (כדאי להוציא כמה דקות לפני האכילה, שהאפקט הקצת קרחי יתעמעם).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות פורום אוכל כשר של YNET

כתבות נוספות